Protocollen

Protocollen

Principes van de opbouw voor de gelaatsbehandelingen. Elke behandeling,zowel voor lichaam als gelaat begint met een intake.

Na de reiniging van het  gelaat, bespreken we de huidanalyse en het behandelplan.

Tijdens of voor het boeken van een behandeling kunt u altijd vragen naar onze Pro(extra)of

Beauté behandeling o.a  harsen, epileren, verven, oogcontourmasker, handmassage of  hoofd/haarmassage (zie onze prijslijst)

  1. WELKOMSTMASSAGE

Elke gelaatsbehandeling begint met een Welkomstmassage.Dit is onze manier om de klant in zachtheid te ontvangen en te tonen dat ze welkom is in onze handen.

2.REINIGING

Geïnspireerd op de Japanse “oshibori” technieken, de reiniging met de warme gastendoekjes laat toe om de ontspanning te verlengen en om de opgehoopte stofdeeltjes en make-up van de huid te verwijderen.

3.PEELING

De peeling of lysing aangepast aan het huidtype.De handen raken licht het gezicht,de hals en eventueel het decolleté in een beweging die aan de stralen van de zon doet denken. Deze techniek laat een zachte en efficiënte peeling toe.

4.MASSAGE

De massage,gegeven in het hart van al onze gelaatsverzorgingen vormt de basis van onze manuele expertise, aangepast aan het huidtype.

5.MASKER

Aangepast aan het huidtype,zuiverend,hydraterend,verstevigend of ontspannend,kan aangevuld worden met een serum of een oogmasker.

6.DAGCREME

De dagcreme duidt de afronding van de behandeling aan,in overleg met de klant een Flash make-up,dit houdt in een klein beetje gekleurde creme of de ogen/wenkbrauwen bij werken en of een lipstick. Tijdens al onze behandelingen werken wij volgens de HAM code d.w.z de strikte regels van het hygiene protocol van de ANBOS, bij wijzigingen passen wij deze onmiddellijk aan.

top
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten