Anti Age: Shiatsu Kosmetiek

GelaatsbehandelingAnti Age: Shiatsu Kosmetiek

Anti Age: Shiatsu Kosmetiek

Shiatsu-Kosmetiek is een specialisatie voor de esthéticienne (in het Frans) of schoonheidspecialist

Een behandeling van 1 uur en 15 min. €67,-

 

Met als essentie: Je mooi voelen, het mooi zijn, de innerlijke uitstraling. Deze worden zichtbaar na de behandeling door de intense ontspanning en een gelijkmatige, gekleurde en doorbloede huid

Verloop van Shiatsu-Kosmetiek:

Reinigen of verfrissen van de huid met lotion, als de huid het toelaat lysing of peeling evt. onder het dampapparaat, het accent bij deze behandeling ligt op de massage, deze duurt dan ook 30 min. na afloop een kort masker en een dagcreme of serum.

Met deze cosmetische massage worden de oosterse en westerse filosofie naast elkaar gebracht, met als doel, het versterken van de huid en het verbeteren van de huidconditie.

Dit gebeurt door te masseren op de drukpunten van de energiebanen (in Japan worden ze wel, tjubo’s en meridianen genoemd), waardoor het lichaam en de huid in balans komen. 

Door de drukpunten in het gelaat te behandelen, werkt dit huid verbeterend, stimulerend tot aanmaak van nieuwe cellen en het afweersysteem wordt versterkt. Vanuit China en Japan zijn mensen al eeuwenlang bezig met energiebanen en Japan heeft Shiatsu, wat letterlijk betekent “vingerdruk” Shi=vinger en Atsu=druk op een zeer hoog niveau gebracht, wat dan ook medisch toegepast kan worden.

top
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten